Thermaltake kondigt nieuwe DDR4-kits aan


Naast dat Thermaltake de nieuwe ToughRAM XG RGB-serie aankondigde is daar een aantal nieuwe modellen bijgekomen met metalen heatsinks in een tweetal flitsende kleuren. Het gaat om de Thermaltake ToughRAM Metallic Gold en Racing Red, welke beschikbaar komen met een kloksnelheid van 3600MHz als 16GB (2x8GB) kit. Deze DDR4-geheugenmodules beschikken over adressable RGB-leds welke compatible zijn Met Thermaltake RGB Plus, Neon Maker, Razer Chroma en Amazon Alexa.

Verder zijn de nieuwe modules compatible met Intels chipsets X299, 400-, 300-, 200- en 100-serie, en voor AMD enkel met de X570 en B550. Verder zijn de modules XMP 2.0-ready. Thermaltake geeft de ToughRAM Metallic Gold en Racing Red een gelimiteerde levenslange garantie, en de adviesprijzen betreffen voor beide kleuren $155.Bronnen: Thermaltake [1], Thermaltake [2]

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.