Thermaltake lanceert custom waterkoeling onderdelen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, heeft de Pacific SW1 Plus CPU Water Block en Pacific SF Fittings – Silver Black gelanceerd. Dit op maat gemaakte vloeistofkoelsysteem biedt ontwerpvrijheid en esthetische mogelijkheden voor PC-enthousiastelingen. De Pacific SW1 Plus CPU Water Block heeft een moderne industriële stijl met een massief aluminiumlegering en koperen basis voor optimale warmteoverdracht. Het beschikt over 12 adresseerbare LED’s met aanpassingsmogelijkheden via de TT RGB Plus 2.0-software en is compatibel met Intel LGA 1700 en AMD AM5 sockets.

De Pacific SF Fittings – Silver Black zijn ontworpen voor gebruiksgemak en esthetiek, met een nieuwe industriële stijl en verschillende fittingen, adapters en extenders. Deze fittingen zijn geschikt voor diverse buigingen en ontwerpopties in vloeistofkoelsystemen.

Thermaltake belooft ook aanvullende producten in de nieuwe industriële stijl, waaronder witte fittingen, matzwarte fittingen en radiatoren. Bovendien introduceert het bedrijf TG-60 Liquid Metal Thermal Grease, een thermische pasta met een hoge warmtegeleiding.

Dit alles stelt PC-enthousiastelingen in staat om niet alleen de prestaties van hun koelsystemen te verbeteren, maar ook om een unieke esthetische uitstraling aan hun PC’s te geven. De Pacific SW1 Plus CPU Water Block en Pacific SF Fittings – Silver Black zijn nu beschikbaar voor aankoop, en er wordt meer innovatie verwacht in de toekomst.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?