Thermaltake lanceert de Toughpower TF3 1550W


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, heeft de lancering aangekondigd van de Toughpower TF3 1550 W, een krachtige ATX 3.0 voedingseenheid. Deze voeding is ontworpen om high-performance computers van stroom te voorzien en bevat geavanceerde functies die hem onderscheiden. De Toughpower TF3 1550 W is volledig compatibel met de Intel ATX 3.0-standaard en voldoet aan strenge specificaties voor efficiëntie en stabiliteit. Het biedt twee native PCIe 12V-2×6 modulaire interfaces, waardoor het compatibel is met de nieuwste hardwaretechnologieën.

Een opvallend kenmerk van de TF3 1550 W is de 80 Plus Titanium-certificering, wat betekent dat het extreem efficiënt is, met een verminderd energieverlies en warmteopbouw. Bovendien is het voorzien van een Turbo Modus die de ventilatorsnelheid verhoogt voor effectieve koeling tijdens zware belasting. Het is ook volledig modulair, waardoor gebruikers de benodigde kabels kunnen selecteren, wat zorgt voor een opgeruimde behuizing en een betere luchtstroom.

De voeding bevat industriële beveiligingen zoals OCP, OVP, UVP, OPP, SCP en OTP om hardware te beschermen tegen mogelijke problemen. Het heeft ook extra functies zoals ondersteuning voor PCIe Gen 5.0, een extra jumper om stroom te leveren zonder aansluiting op het moederbord, lage rimpelruis, strikte spanningsregeling en een hold-up tijd van 17 ms en meer.

De Toughpower TF3 1550 W is specifiek ontworpen voor overklokkers en biedt de betrouwbaarheid en hoogwaardige prestaties die nodig zijn om krachtige systemen aan te drijven. Het is beschikbaar voor aankoop via het wereldwijde netwerk van Thermaltake-retailers en wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van tien jaar. Met een adviesprijs van $369.99 / €399.90, is de Toughpower TF3 1550 W een uitstekende keuze voor enthousiaste pc-gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardige voedingsoplossingen.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?