Thermaltake lanceert de Tower 200 Bublebee mini-behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, heeft The Tower 200 Bumblebee Mini-behuizing gelanceerd, een nieuwe kleurvariant van de geliefde The Tower-serie. Deze Mini-ITX-behuizing heeft een verticaal ontwerp en uitstekende thermische efficiëntie. Ondanks zijn compacte formaat kan hij een 4090 grafische kaart en een 280 mm radiator herbergen. Met de toevoeging van een levendige gele kleur zijn er nu zes kleuropties beschikbaar voor de The Tower 200-serie: Zwart, Sneeuw, Turquoise, Racing Green, Matcha Green en Bumblebee, waardoor gebruikers de behuizing kunnen kiezen die bij hun stijl past.

The Tower 200 Bumblebee behoudt hetzelfde verticale ontwerp als zijn voorgangers en biedt meer ruimteflexibiliteit in een compacte behuizing. Deze kleine, maar krachtige behuizing ondersteunt een grafische kaart van maximaal 380 mm, een voeding van 220 mm en een CPU-koeler van 200 mm hoogte. De behuizing is voorzien van twee CT140 PC-koelventilatoren en biedt uitstekende koelprestaties.

De behuizing is visueel aantrekkelijk en biedt interactieve mogelijkheden, waaronder een optioneel LCD Panel Kit met een 3,9 inch LCD-display voor real-time informatie, tijd en weerweergave, evenals personalisatie-opties met afbeeldingen en GIFs via de TT RGB Plus 2.0-software.

Kortom, The Tower 200 Bumblebee is een kleine, krachtige behuizing die hardwareondersteuning, koelprestaties en visuele esthetiek combineert en is ideaal voor compacte behuizingliefhebbers. De behuizing heeft handige I/O-poorten en een Dismantlable Modular Design voor eenvoudige installatie.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?