“Thermaltake lanceert de witte TOUGHRAM XG RGB DDR4-geheugenserie”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, een toonaangevend pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en geheugenoplossingen voor liefhebbers, is verheugd de lancering aan te kondigen van TOUGHRAM XG RGB – White DDR4-geheugen, een nieuwe editie van de high-end TOUGHRAM XG RGB-serie. De nieuwe witte serie wordt geleverd met frequenties tot 3600 MHz, 4000 MHz, 4400 MHz en 4600 MHz en capaciteiten tot 16 GB (8 GB x 2), 32 GB (16 GB x 2) en 64 GB (32 GB x 2), waardoor gebruikers een breed scala aan selecties hebben. Nu kunnen gebruikers dezelfde witgekleurde behuizing en koelcomponenten combineren om hun eigen stijl te creëren en de ideale pc-build te vormen, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een geheel wit thema, de White TOUGHRAM XG RGB DDR4-serie kan je helpen om een uitgebreidere geheel witte setup te bereiken.

De White TOUGHRAM XG RGB-serie is compatibel met de nieuwste AMD- en Intel®-moederborden en heeft strenge tests ondergaan om goed afgeschermde IC’s te selecteren, ontworpen met een tienlaagse PCB, gebouwd met 10 “gouden vingers en 2oz koperen binnenlagen om hoge en stabiele prestaties. De witte TOUGHRAM XG RGB-serie heeft ook een exclusieve stijl dankzij zijn uiterlijk dankzij het speciale ontwerp, er zijn 2 verschillende kleuren, met details van een aluminium rand met een chromen streep in het midden waardoor de TOUGHRAM XG RGB-serie zich onderscheidt van standaard RAM-modules.

Met 16 adresseerbare LED’s met hoog lumen, is de witte TOUGHRAM XG RGB-serie uitgerust met een unieke X-vormige lichtbalk die 8 verlichtingszones kan regelen. Dit is gericht op het leveren van een meer levendige en aangepaste verlichtingservaring, en het wordt ondersteund door TT RGB PLUS en NeonMaker Light Editing Software, terwijl het tegelijkertijd kan worden gesynchroniseerd met andere compatibele software zoals TT AI Voice Control, Amazon Alexa en moederbord RGB software, waarmee gebruikers hun eigen lichtshow kunnen maken.

Beschikbaarheid, garantie, compatibiliteit en prijzen
De Thermaltake TOUGHRAM XG RGB DDR4 White-serie wordt gedekt door een beperkte levenslange garantie voor de RAM’s en wordt ondersteund door de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van Thermaltake. Thermaltake heeft nog geen prijzen bekendgemaakt.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.