Thermaltake lanceert nieuwe ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft de SWAFAN EX12/EX14 ARGB ventilator gelanceerd, de nieuwste toevoeging aan de SWAFAN-serie. Met een innovatief magnetisch ontwerp kunnen tot vijf SWAFAN EX ARGB-ventilatoren gemakkelijk worden aangesloten via magnetische connectoren, wat zorgt voor uitstekend kabelbeheer. De ventilator heeft verwisselbare bladen voor verschillende luchtstroomrichtingen en beschikt over 20 adresseerbare LEDs voor prachtige ARGB-verlichting met moederbordsynchronisatiesoftware.

De SWAFAN EX ARGB is gebruiksvriendelijk en komt in een set van 3 ventilatoren met magnetische connectoren, waardoor overtollige kabels worden geminimaliseerd en de installatie eenvoudiger wordt. Het ontwerp van verwisselbare bladen zorgt voor flexibele luchtstroomrichtingen zonder concessies te doen aan esthetiek. De ventilatoren kunnen gemakkelijk worden gereinigd door de bladen te verwijderen en met water schoon te maken.

Thermaltake heeft gezorgd voor uitstekende koelprestaties met een statische druk van 2,39 mmH2O en 57,11 CFM luchtstroom voor het standaardblad, en 2,02 mmH2O statische druk en 56,26 CFM luchtstroom voor het omgekeerde blad. De ventilator biedt geweldige verlichtingseffecten met 16,8 miljoen kleuren dankzij de 20 LEDs. Kortom, de SWAFAN EX ARGB is een innovatieve en efficiënte ventilator die esthetiek en functionaliteit combineert, waardoor de pc-bouwervaring naar een hoger niveau wordt getild.Bronnen:Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?