Thermaltake lanceert twee nieuwe gaming monitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, heeft de TGM-I27FQ en de TGM-V32CQ gamingmonitoren gelanceerd. Beide monitoren zijn ontworpen voor professionele gamers en bieden QHD-schermen met een resolutie van 2560×1440.

De TGM-I27FQ heeft een verversingssnelheid van 165 Hz en snelle IPS-technologie voor soepelere gameplay en betere beeldkwaliteit bij snelle games. Het beschikt over een 27-inch flatscreen, een responstijd van 1 ms (GtG), en een DCI-P3-kleurruimte van 95%, waardoor het kleurbereik breder is dan bij gewone monitoren. Deze monitor is compatibel met G-SYNC en AMD FreeSync Premium voor optimale prestaties, en heeft een helderheid van 400 nits voor scherpere beelden.

De TGM-V32CQ is een 32-inch gebogen monitor met een verversingssnelheid van 170 Hz en een responstijd van 1 ms (MPRT). Het biedt een DCI-P3-kleurruimte van 90% en een kromming van 1000R voor meeslepende gameplay. Ook deze monitor is compatibel met G-SYNC en AMD FreeSync Premium. De helderheid van 400 nits en de Ultra Shadow Boost-technologie verbeteren de beeldkwaliteit, zelfs in donkere gebieden.

Beide monitoren zijn ontworpen met het oog op gezondheid, met flikkervrije en ultralage blauwlichttechnologie om vermoeidheid en schadelijk blauw licht te verminderen. Ze hebben ook ergonomische standaarden voor aanpassingen en bieden uitgebreide connectiviteitsopties.

Kortom, de TGM-I27FQ en de TGM-V32CQ zijn hoogwaardige gamingmonitoren die zowel prestaties als gezondheid van de ogen van gamers prioriteit geven, met indrukwekkende kleurweergave, snelle reactietijden en andere handige functies voor een meeslepende en comfortabele game-ervaring.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?