Thermaltake lanceert zit/sta bureau voor ‘wielersporters’


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake kondigt de CYCLEDESK 100 aan, een nieuwe toevoeging aan hun bureauseries. De CYCLEDESK 100 is niet alleen ontworpen voor gamen en werken, maar ook voor professionele wielersporten. De CYCLEDESK 100 heeft functies zoals een meegeleverde app en een ingebouwde RGB-ledstrip.

Door zijn kleine voetafdruk en mobiliteit past hij in de meeste omgevingen. De CYCLEDESK 100 is ontworpen met drie belangrijke use-cases in gedachten: professionele wielersport, werken en gamen. Aangedreven door TT Smart Control Unit, kan CYCELDESK 100 in hoogte worden versteld via je mobiele apparaten via wifi of pc. Bovendien kunnen 16,8 miljoen RGB-verlichtingskleuren en -effecten eenvoudig met je vingertoppen worden aangepast. Bovendien worden je gebruiks- en hoogte-instellingen vastgelegd, zodat je de hoogte van je bureau kunt aanpassen aan je planning. Tot slot, met de RGB Desk Mobile app, een app voor de CYCLEDESK 100 beschikbaar op Android en iOS, is het meer dan intuïtief voor je om te schakelen tussen 4 vooraf ingestelde bureauhoogtes van 72 cm, 90 cm, 100 cm tot 117 cm. Bovendien kunnen lichteffecten, frequenties en helderheid moeiteloos worden aangepast. Aan de andere kant stelt iTake Engine Software, ook een exclusieve app die beschikbaar is op Android en iOS, gebruikers in staat om te schakelen tussen de hierboven genoemde vooraf ingestelde bureauhoogtes en verlichting, en kan de bureauhoogte worden ingesteld tussen 72 cm en 117 cm ( 28,3″ ~ 46″).

Daarnaast is het ook mogelijk via fysieke knoppen de hoogte aan te passen. Er is ook een display dat precies je huidige bureauhoogte laat zien. Wat de bouwkwaliteit betreft zijn er geüpgradede elektromotoren geïmplementeerd voor een veel soepelere aanpassingservaring. De CYCLEDESK 100 stopt automatisch zodra het oppervlak van ongewenste objecten wordt aangeraakt dankzij de geïnstalleerde antibotsingsveiligheidssensor. Meer kleine details en functies zijn onder meer de mogelijkheid om te bewegen met vier 360° roterende en vergrendelbare zwenkwielen, een laptopstandaard aan de zijkant voor georganiseerde bureauruimte, een kabelbeheersysteem voor een rommelvrije gebruikerservaring en een waterdichte muismat om het oppervlak schoon te houden altijd.

De CYCLEDESK 100, met zijn veelzijdigheid en geschikt voor gebruik in een breed scala aan gebruiksscenario’s, zoals fietsen, esports, werkruimten en gaming, past niet alleen in elke omgeving waarin je je bevindt, maar biedt ook de beste ergonomie en gebruikerservaring. De CYCLEDESK 100 is ongeëvenaard op het gebied van multifunctionele bureaus en is de beste keuze voor fietsen, esports, werk, games en meer.

Thermaltake heeft nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid bekendgemaakt.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.