Thermaltake levert View 300 MX-behuizing met twee verschillende front panels


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake is verheugd de View 300 MX en View 300 MX Snow Mid-Tower Chassis aan te kondigen, twee slank ogende chassismodellen die meteen uw aandacht zullen trekken. je hebt ze in de gaten. Met dubbele frontpanelen, twee voorgeïnstalleerde 200 ARGB PWM-ventilatoren, één 120 ARGB PWM-ventilator, gepatenteerde draaibare PCI-E-slots en meer, is de View 300 MX-serie klaar om optimale koelprestaties te leveren.

De View 300 MX-serie is speciaal op maat gemaakt voor gameliefhebbers die op zoek zijn naar de beste pc-bouwoplossing. Om te beginnen heeft de View 300 MX-serie een 4 mm dik zijpaneel van gehard glas dat al je componenten in hun parmantige RGB-verlichting laat zien. Het heeft ook een voorpaneel van gehard glas met een gaasrand en kan worden vervangen door het geperoreerde metalen paneel met TT-logo dat in de doos wordt geleverd, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. U kunt het voorpaneel eenvoudig naar wens verwisselen met het gemak van het verwijderen van slechts vier schroeven. Bovendien maken twee van de voorgeïnstalleerde 200 mm ARGB PWM-ventilatoren en één 120 mm ARGB PWM-ventilator het mogelijk om een ​​aanzienlijke hoeveelheid lucht door het chassis te verplaatsen met minder geluid dankzij de ventilatorsnelheidsregeling via de PWM-functie. Bovendien kunnen de LED-effecten eenvoudig worden aangepast met een klik op de fysieke knop of via moederbordsoftware zoals ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync en ASRock Polychrome. Voor degenen die je GPU graag verticaal oriënteren, nu met de gepatenteerde draaibare PCI-e-slots, kun je hem zonder problemen zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

Bovendien, met de ruimte die plaats biedt aan een E-ATX-moederbord, hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken over de compatibiliteit van hun moederborden en zich in plaats daarvan uitsluitend te concentreren op het bouwen van de pc, wat het allerbelangrijkste is. Gebruikers kunnen eenvoudig een radiator van maximaal 360 mm aan de boven-, voorkant of zijkant van het moederbord plaatsen. De View 300 MX-serie heeft een ongelooflijk goed georganiseerde binnenruimte, waardoor gebruikers kabelbeheer als een kampioen kunnen afhandelen. Met zijn uitstekende koelprestaties, aanpasbaarheid, gebruiksgemak en gebruiksvriendelijk ontwerp, is de View 300 MX-serie ideaal voor u om uw volgende build episch, goed presterend en uniek te maken.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.