Thermaltake onthult de Versa T26 en T27 TG aRGB mid-tower behuizingen


Thermaltake heeft de Versa T26 en T27 TG aRGB mid-tower behuizingen uitgebracht. Deze modellen breiden de bestaande Versa-serie uit, en komen onder andere met ondersteuning voor E-ATX moederborden ne zijn standaard voorzien van drie 120mm aRGB fans in het front panel. Deze aRGB fans zijn te bedienen via de ingebouwde RGB-knop op het I/O-paneel, of via de software van bijvoorbeeld ASUS, Gigabyte en MSI.

Qua frame en lay-out zijn de T26 en T27 gelijk met een gehard glazen zijpaneel van 4mm. Waar de verschillen zitten is in het front panel. Waar de T26 uit vier ‘blokken’ bestaat met mesh en glas, heeft de T27 een geperforeerd metalen paneel. Zo is de T26 meer voor de show, en de T27 voor betere airflow.

Intern is er ruimte voor twee 3,5″ of twee 2,5″ drives, grafische kaarten tot 380mm in lengte en voedingen tot 200mm. Voor verdere koeling is er nog plek voor zeven 120mm of zes 140mm fans, en radiatoren tot 360mm boven- en voorin, en tot 120mm achterin.

Thermaltake heeft nog geen prijzen genoemd voor de T26 en T27.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.