Thermaltake onthuld Divider TG-serie


Tijdens CES 2021 heeft Thermaltake een nieuwe serie cases geïntroduceerd: de Divider TG-serie. Deze nieuwe behuizingen komen in een viertal verschillende formaten verkrijgbaar variërend van ITX tot ATX, waar de Divider 500TG de grootste is en de Divider 100TG de kleinste. Aan de zijkant bevindt zich een zijpaneel welke deels 3mm-dik tempered glass betreft, deels gesloten.

Qua I/O’s zijn de cases voorzien van USB 3.2 Type-C, USB 3.0 Type-A en audio. Elk van de cases komt zowel beschikbaar als een standaard versie, als een variant met verschillende aRGB-fans, waar de laatste met RGB-controller wordt geleverd.

Thermaltake heeft nog geen europrijzen bekend gemaakt, maar in US dollar zijn deze wel bekend geworden. Zo zal de standaard Divider 300TG $80 gaan kosten, en de variant met vier aRGB-fans $110. Voor beiden is de witte variant $5 duurder. Voor de andere Divider-cases is nog niks bekend geworden.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.