Thermaltake toont nieuwe 240mm en 360mm AIO-waterkoelers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake kondigt een gloednieuwe AIO-vloeistofkoeler aan, de Floe Ultra 240/360 RGB, waarmee gebruikers hun pc op een veel boeiendere manier kunnen aanpassen via het 2,1-inch LCD-scherm op het waterblok. Met de implementatie kunnen gebruikers ervoor kiezen om weer-, tijd- of systeeminformatie weer te geven, zoals realtime CPU-temperatuur, of zelfs afbeeldingen of geanimeerde bestanden te plaatsen om uw pc te laten zien zoals je dat wilt.

Floe Ultra 240/360 RGB heeft een ingebouwd 2,1-inch LCD-scherm op het waterblok, waardoor het uiterst eenvoudig is om in één oogopslag toegang te krijgen tot alle systeeminformatie die u nodig hebt. Het toont u realtime systeeminformatie, inclusief realtime temperatuur, frequentie en de prestaties van CPU, GPU of zelfs RAM op het LCD-scherm. Het display kan ook dienst doen als galerij om eenvoudig het door u gekozen lichteffect te tonen met de TT RGB Plus 2.0-software. Via de software kun je nu kiezen om het weer, de tijd weer te geven of JPG-, GIF-, PNG-, MP4-, AVI- en MOV-bestanden af ​​te spelen in een resolutie van 480×480 om hun ideale pc-build aan te passen.

Als het gaat om koelprestaties, is dit waar Floe Ultra 240/360 RGB uitblinkt. Floe Ultra 240/360 RGB zit boordevol krachtige RGB-ventilatoren en ventilatorsnelheden tot 2000 RPM en is gericht op gamers en werkende professionals om u de grootst mogelijke koelprestaties te bieden. Bovendien is Floe Ultra 240/360, in combinatie met het hoogwaardige waterblok met een koperen bodemplaat en de zeer efficiënte radiator die speciaal voor de Ultra-serie is ontworpen, ingesteld op optimale koelprestaties en warmteafvoer.

Thermaltake heeft nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid genoemd.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.