Thermaltake toont nieuwe mid- en mini-tower Divider behuizingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor behuizingen, koeling, gaming-randapparatuur en geheugenoplossingen voor enthousiaste liefhebbers, kondigt met genoegen de Divider 370 TG ARGB Mid Tower Chassis en Divider 170 TG ARGB Micro Chassis aan, waarmee nieuwe leden aan de Divider-serie worden toegevoegd. De nieuwe modellen benadrukken de ultieme luchtstroomprestaties met een groot voor de luchtstroom geoptimaliseerd mesh-frontpaneel en de vooraf geïnstalleerde ARGB PMW-ventilatoren voor een betere warmteafvoer. De Divider 370 en 170 behouden ook de uitstekende eigenschappen van de Divider-serie, het moderne ontwerp met het unieke paneel bestaande uit een stalen paneel en een 3 mm krasbestendig venster van gehard glas aan de linkerkant, biedt een visueel verdeelde look terwijl het een geweldig uitzicht biedt op interieur. Divider 170 en Divider 370 zijn nu verkrijgbaar in zwart en wit.

Divider 370 en 170 zijn de next-gen gaming-pc-behuizing, de ruime binnenruimte om hardware en koelingsoplossing te ondersteunen, kan voldoen aan de eisen van gaming-enthousiastelingen. De Divider 370 heeft ruimte voor een E-ATX-moederbord (12″x13″) en een radiator van maximaal 360 mm aan de voor- en bovenkant, hij wordt ook geleverd met drie vooraf geïnstalleerde drie hydraulische gelagerde 120 mm ARGB PWM-ventilatoren die het bedrijfsgeluid effectief kunnen verminderen en verbeter de thermische efficiëntie met uitstekende betrouwbaarheid. De onderscheidende ARGB PWM-ventilator is ontworpen om te synchroniseren met ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync en ASRock Polychrome. Het ondersteunt moederborden met een 5V adresseerbare RGB-header, zodat u de lichten rechtstreeks vanuit de bovengenoemde software kunt bedienen zonder extra verlichtingssoftware of controllers te installeren. Voor Divider 170 kan het tot een Micro ATX-moederbord ondersteunen en een 280 mm-radiator aan de voorkant. Bovendien zorgen de briljante ingebouwde twee hydraulische gelagerde 120 mm ARGB PWM-ventilatoren ervoor dat het systeem betere koelprestaties bereikt.

Bovendien helpt de ingebouwde PSU-afdekking over de volledige lengte van Divider 170 en Divider 370 de gebruikers om een ​​schoon en georganiseerd kabelbeheer te behouden en de luchtstroom in de behuizing niet te belemmeren, het is ontworpen om voldoende ruimte te bieden om de lelijke kabels te verbergen en te laten uw foutloze setup om het middelpunt te worden. Bovendien maakt de voorgeïnstalleerde GPU-houder voor Divider 370 verticale GPU-installatie mogelijk en voorkomt dat de grafische kaart doorhangt.

Met het stijlvolle unieke uiterlijk, de gebruiksvriendelijke functies, de ultieme koeloplossing en het opwaardeerbare systeem, kunt u met Divider 170 TG ARGB Micro Chassis en Divider 370 TG ARGB Mid Tower Chassis uw epische build op een slanke en stevige manier bouwen.

De Thermaltake Divider 170 TG ARGB lijkt inmiddels verkrijgbaar te zijn voor ongeveer €110, de Divider 370 TG ARGB zal voor €160 verkrijgbaar komen.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.