Thermaltake toont nieuwe UX 210 CPU-koeler


Recent heeft Thermaltake een nieuwe luchtkoeler voor processors getoond. Deze UX 210 zal beschikken over een heatsink met RGB-fan welke beschikt over een aantal individueel aanstuurbare leds, eventueel kan er een tweede fan bijgeplaatst worden. Voor het koeler wordt er gebruik gemaakt van 5x 6mm diameter heat pipes welke samen een CPU tot 150W kunnen koelen.

Omdat de fans over hydraulische lagers beschikken zullen deze met lage wrijving een stille en efficiënte werking garanderen, naast dat er een lange levensduur gegarandeerd wordt. Verder is de UX 210 compatible met veel gebruikelijke sockets, zoals LGA1150, LGA1200 en AM4, meer zijn te zien op de website van Thermaltake.

Thermaltake geeft aan dat de UX 210 voor $39,90 verkrijgbaar zal komen. Wanneer deze naar Europa, en voor welke prijs deze verkrijgbaar komt is nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.