Thermaltake ToughPower Gold SFX-voedingen vanaf vandaag verkrijgbaar


Thermaltake heeft kort geleden een nieuwe lijn voedingen uitgebracht in het kleinere SFX-formaat. Deze Toughpower-computervoedingen beschikken over een 80 Plus Gold-certificering en hebben de mogelijkheid om door het gebruik van een losse bracket de voeding als ATX te bevestigen. De 90mm fan kan semi-passief functioneren, zodat wanneer er een relatief laag vermogen geleverd wordt deze zichzelf volledig uit kan schakelen voor een stille werking.

Verder zijn deze Toughpower-voedingen volledig modulair, wat deze geschikt maakt voor compacte builds waar weinig kabels gewenst zijn. De afmetingen betreffen 125mm x 100mm x 63,5mm (breedte x lengte x hoogte) en het gewicht zit rond de 850 gram.

Het merk zal de Toughpower in drie verschillende varianten uitbrengen, namelijk 450W, 550W en 650W. Adviesprijzen betreffen voor de 450W en 550W respectievelijk €99,99 en €109,99. De 650W heeft een onbekende europrijs, maar is op het moment voor $124,99 in de winkels. Thermaltake geeft de voedingen een garantie mee van 7 jaar.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.