Thermaltake’s Divider 300 TG-case is verkrijgbaar


Tijdens CES 2021 heeft Thermaltake een nieuwe serie cases geïntroduceerd: de Divider TG-serie. Deze nieuwe behuizingen komen in een viertal verschillende formaten verkrijgbaar variërend van ITX tot ATX, waar de Divider 500TG de grootste is en de Divider 100TG de kleinste. Aan de zijkant bevindt zich een zijpaneel welke deels 3mm-dik tempered glass betreft, deels gesloten.

Inmiddels is de eerste case verkrijgbaar, namelijk de Divider 300 TG, deze case heeft een standaard ATX-formaat. Qua I/O’s is de Divider 300 TG voorzien van USB 3.2 Type-C, USB 3.0 Type-A en audio. Voor de onderdelen is er ruimte voor een CPU-koeler tot 145mm in de hoogte en een videokaart tot 390mm. Standaard komt de case met een enkele 120mm fan, de ARGB-versie is van vier fans voorzien.

Inmiddels is de standaard formaat Divider 300 verkrijgbaar als zowel standaard- als ARGB-model. Met €110 voor de standaard editie, en €150 voor de versie met vier aRGB-fans. Verder zijn beide cases in het zwart en wit verkrijgbaar.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.