Thermaltake’s en Studio F.A. Porsche’s ARGENT-bureaustoelen vanaf vandaag verkrijgbaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake is verheugd om de nieuw gekleurde ARGENT E700 echt lederen gamingstoelen Turquoise, Sanga Yellow en Saddle Brown, ontworpen door Studio F.A. Porsche, aan te kondigen.

De voortdurende samenwerking tussen Thermaltake en Studio F. A. Porsche heeft de traditionele gamestoel opnieuw uitgevonden en naar een hoger niveau getild met betrekking tot esthetisch ontwerp, kwaliteit en techniek. De ARGENT E700-serie heeft nu in totaal 9 kleuren om uit te kiezen; waaronder Glacier White, Space Grey, Storm Black, Ocean Blue, Flaming Orange, Racing Green en de nieuwe varianten Turquoise, Sanga Yellow en Saddle Brown. De drie nieuw gekleurde modellen zijn voorzien van glanzende afwerkingen in een zeer verzadigde kleur, waardoor de kleurintensiteit naar voren komt terwijl de krasbestendigheid behouden blijft.

Het idee van de nieuwe kleurenselectie, die de kleurrijke scènes uit ons dagelijks leven vastlegt, komt van de lucht tot de oceaan, van de vlammen van je open haard tot de sneeuwdruppels, en van high-end raceauto’s tot luxe harnassen. Thermaltake wil deze muzen graag delen en kleurinspiratie brengen in de ruimtes van onze gebruikers; E700 is een stijlvolle moderne stoel die je ruimte zeker kan verlichten en de sfeer kan opfleuren. Met het brede scala aan kleurselecties van effen tot vet, kunnen gebruikers ervoor kiezen om hun ruimte in dezelfde kleur of contrastrijke toon te decoreren. De unieke kleuropties stellen gebruikers in staat om hun persoonlijke stijlen te kleuren, of het nu gaat om gaming of een werkomgeving.

Gebouwd voor de beste esthetiek en comfort, introduceert de ARGENT E700-serie een zeer ergonomisch synchroon-kantelmechanisme met diverse instelmogelijkheden die het lichaam van de gebruiker perfect ondersteunen. Alle functies zijn slim geïntegreerd in een uniek design. Hoogwaardige materialen zoals echt leer en fijn bewerkte aluminium onderdelen bieden de speler maximaal comfort en stijl. De ARGENT E700 combineert het beste van twee werelden: de esthetiek van een racekuipstoel met de functionaliteit en elegantie van een moderne lounge- of bureaustoel. Met de luxe en multifunctionele ARGENT E700 Gaming Chair van echt leer kun je je volledig onderdompelen in de virtuele gamewereld of comfortabel urenlang werken.

De ARGENT E700 zal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn voor zo’n 1300 USD, een europrijs is nog niet genoemd.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.