“Thermaltake’s SWAFAN 12/14 RGB-ventilatoren zijn speciaal voor radiatoren”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake is verheugd om het allereerste verwisselbare ventilatorbladontwerp hier bij Thermaltake aan te kondigen, de SWAFAN 12/14 RGB-radiatorventilator. SWAFAN bevat twee soorten ventilatorbladen, die gebruikers niet alleen in staat stellen de richting van de luchtstroom te oriënteren, afhankelijk van hoe u het wilt, maar ondertussen een glorieuze volledige RGB-verlichting van de ventilator bieden. Van tech-liefhebbers, pc-bouwers, pc-enthousiastelingen tot modders, we kunnen allemaal waarderen hoe functioneel dit ontwerp is en ten volle profiteren van het gemak. Laten we in de volgende paragrafen eens kijken naar meer details over SWAFAN 12/14 RGB.

SWAFAN 12/14 RGB beschikt letterlijk over het verwisselbare ventilatorbladontwerp, dat meer flexibiliteit biedt bij het bouwen van een pc. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de richting van de luchtstroom aanpassen door simpelweg de ventilatorbladen die in de verpakking zitten om te wisselen. Zo gemakkelijk is het. Via het ongelooflijk slimme ontwerp kunnen gebruikers hun droom-pc bouwen zonder afbreuk te doen aan de algehele koelprestaties en esthetiek. Bovendien zijn de ventilatorbladen moeiteloos schoon te maken door ze eruit te klappen. Het zou gebruikers zoveel tijd besparen zonder de hele ventilator te verwijderen om hun ideale luchtstroom te testen of zelfs maar schoon te maken, zodat gebruikers hun kostbare tijd ergens anders kunnen besteden. Nog beter, we voegen een lagersmeermiddel voor u toe om na meerdere verwisselingen voor uw ventilator te zorgen.

Voor koelprestaties is de SWAFAN 12/14 RGB niet traag. Uitgerust met een krachtige PWM-gestuurde ventilator met een uniek ontwerp met 9 ventilatorbladen. Het is met opzet ontworpen om een ​​grote hoeveelheid luchtstroom te genereren en tegelijkertijd een optimale luchtdruk te behouden. Het heeft ook een versterkte ventilatorsnelheid tot 2000 RPM, waardoor zijn onberispelijke competentie op het gebied van koelprestaties wordt gegarandeerd. Spectaculaire RGB-lichteffecten zijn de kers op de taart om te voldoen aan uw behoefte aan esthetiek, met drie adresseerbare LED-ringen met in totaal 30 ultraheldere LED’s met een dekking van 16,7 miljoen uniforme kleuren. Daarnaast kunnen lichteffecten ook naar uw tevredenheid worden aangepast via NeonMaker-software of TT RGB Plus 2.0 om verbluffende RGB-lichteffecten te kiezen die bij u passen. Aan de andere kant gebruikt SWAFAN 12/14 RGB de nieuwste 4e generatie softwarecontroller, die een ononderbroken verbinding tussen RGB-software en componenten tot stand brengt. Bovendien is het ontworpen met een DIP-schakelaar om eenvoudig het nummer van elke controller in te stellen. U kunt maximaal 5 apparaten aan deze controller toevoegen en 16 controllers aan de software.

Samenvattend, met een ongelooflijk verwisselbaar ventilatorbladontwerp, aanpasbare lichteffecten en verbluffende koelprestaties, is SWAFAN 12/14 RGB ideaal voor elk systeem dat u van plan bent te bouwen.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.