TP-Link brengt WiFi Mesh router uit met IP65-rating


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TP-Link

TP-Link heeft een nieuwe Mesh WiFi router gelanceerd genaamd Deco X50 Outdoor. Het is een robuuste router die bestand is tegen weersinvloeden met een IP65 rating, en heeft WiFi 6 AX3000 en Power over Ethernet. Ideaal voor als je buiten wilt genieten van je favoriete serie of een videocall wilt bijwonen, maar de WiFi signalen niet ver genoeg reiken.

De Deco X50 Outdoor is onderdeel van de Deco Multiroom Mesh WiFi productlijn van TP-Link en kan zonder problemen worden geïntegreerd in elk bestaand Deco netwerk. Het enige wat je hoeft te doen is de Deco X50 Outdoor toevoegen aan je Deco netwerk via de Deco app. Alle Deco apparaten werken samen als één netwerk met één naam en één wachtwoord, waardoor je overal in en rond het huis stabiele WiFi hebt. Je kunt tot 10 Deco apparaten aan elkaar koppelen tot één groot WiFi-netwerk. Als je al een ander WiFi-netwerk hebt, kun je de Deco X50 Outdoor gebruiken als access point naast je bestaande netwerk.

De Deco X50 Outdoor beschikt over WiFi 6 AX3000 en haalt WiFi snelheden tot 3Gbps, een verbetering van 250% in vergelijking met 4 stream WiFi 5. Dankzij de geïntegreerde AI-Driven Mesh technologie past de router zich intelligent aan de omgeving aan door patronen te herkennen en gebruikers automatisch met het meest optimale wifipunt te verbinden.

De router is uitgerust met geavanceerde WPA3-encryptie en TP-Link HomeShield, wat de veiligheid van het lokale netwerk garandeert. Met HomeShield kun je ouderlijk toezicht instellen en ongepaste media blokkeren, terwijl Quality of Service (QoS) het netwerk snel houdt.

De Deco X50 Outdoor kan aan een muur of paal worden bevestigd met de bijgeleverde montageplaat of los worden neergezet. Het is een flexibele en veelzijdige oplossing voor bijna elke situatie. De Deco X50 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €140.Bronnen: TP-Link

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.