Trust brengt de Forta gamingheadset uit voor PlayStation 5


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Trust

Na de release van de eerste headset met een PlayStation-licentie in 2020, de GXT 488 Forze voor PS4, presenteert Trust nu de GXT 498 Forta Gaming Headset voor PS5-consoles.

In navolging van de Forze headset is de Forta een nieuwe aanvulling op het huidige Trust Gaming portfolio. De headset is specifiek ontworpen voor de PS5 consoles en past niet alleen qua stijl bij gamers’ favoriete console, maar biedt gamers daarnaast unieke functies die hen de beste game-ervaring tot nu toe geeft.

Dankzij het milieuvriendelijke ontwerp van gerecycled plastic kunnen gamers met een gerust hart gamen. Krachtige 50 mm drivers en 3D-audio stellen spelers in staat om volledig op te gaan in de game en hen mee te nemen naar het hart van de actie. Een afneembare ruis-onderdrukkende microfoon zorgt voor heldere en duidelijke communicatie met teamgenoten, terwijl een gewatteerde hoofdband, beweegbare oorschelpen en duurzame zachte over-ear pads urenlang gamecomfort bieden. Net als zijn gebruikers is de Forta er voor de lange termijn.

De nieuwe headset is niet alleen ontworpen met het oog op beter gamen, maar ook met extra gemak. Gebruikers genieten van eenvoudige plug-and-play mogelijkheden om aan de slag te gaan met de Forta. De headset is compatibel met PS5 consoles, PS4 consoles en PC. Een 1.2m kabel stelt gamers in staat om te spelen vanaf elke plek in de kamer die ze willen. De on-ear volumeregeling en de optie om de microfoon te dempen, stelt gebruikers in staat om te horen en gehoord te worden wanneer ze willen.

De Forta is verkrijgbaar in zwart en wit en is nu beschikbaar voor €54,99.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.