“Trust brengt de lichtgewicht en draadloze headset ‘Thian’ op de markt”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Trust

De Thian is de nieuwste headset van Trust. Hij is licht van gewicht, draadloos, multiplatform, oplaadbaar en klaar voor lange gamesessies. Met deze functies is het al een geweldig product. Tel daarbij op dat hij gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled materiaal, en je hebt het volledige pakket dat Trust de gamer van vandaag te bieden heeft.

De Thian is ontworpen met comfort in het achterhoofd, met kunstlederen oorkussens voor geluidsisolatie en een bovenlaag van gaas voor ademend vermogen. En met een gewicht van slechts 197 gram is de Thian echt lichtgewicht. Bovendien ondersteunt de geïntegreerde oplaadbare batterij tot 13 uur continue speeltijd.

Belangrijkste kenmerken van de Thian:
– Rijk geluid door de 40mm drivers
– Milieuvriendelijk ontwerp; gemaakt van gerecycled materiaal
– Lichtgewicht voor urenlang comfortabel gamen en oorkussens van mesh/kunstleer – het beste van twee werelden
– 13 uur ononderbroken speeltijd met de geïntegreerde oplaadbare batterij
– Geschikt voor PC/laptop, PS4 en PS5
– Opvouwbare microfoon en volumeregeling op het oor, met een knop om de microfoon te dempen
– Draadloos met een razendsnelle 5,8 GHz-verbinding; USB-dongle meegeleverd. Kan ook bedraad worden gebruikt met de meegeleverde audiokabel van 1,2 m

De Thian is gemaakt van duurzaam materiaal dat 85% gerecycled plastic bevat, gecertificeerd door SCS. Het heeft een plastic-vrije verpakking – de doos, binnen buffer en hanger zijn gemaakt van makkelijk te recyclen karton, er worden geen kunststoffen of schuim gebruikt. Het verpakkingskarton is gemaakt van gerecyclede en verantwoord geproduceerde FSC-gecertificeerde houtvezels. De minimale afmetingen van de verpakkingen zijn ontworpen om materialen te besparen en de uitstoot door transport te verminderen. En dankzij de oplaadbare batterij zijn batterijen voor eenmalig gebruik niet meer nodig.

Nieuw logo, still the brand you Trust
Misschien zie je een verandering in Trust’s logo en de verpakking van de Thian. Dat komt omdat Trust momenteel overschakelt op een vernieuwde en modernere identiteit.

Prijzen en beschikbaarheid
De GXT 391 Thian is vanaf nu beschikbaar bij de bekende retailers voor de adviesprijs van: €69,99.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.