Trust brengt de Redex-gamingmuis uit met lage responstijd


Trust heeft vandaag een nieuwe gamingmuis uitgebracht, de Redex. Deze muis heeft volgens het merk een lage responstijd in zowel bedrade als draadloze modus, en komt verkrijgbaar met een adviesprijs van ongeveer €40.

Begin persbericht van Trust

De Trust Redex heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die tot 50 uur speeltijd biedt en duurzame mechanische schakelaars van Kailh die tot 80 miljoen klikken meegaan. Dankzij de lage latency in zowel de bedrade als draadloze modi zijn de acties van gamers net zo snel als hun reacties. Bovendien stelt de LED aan/uit-schakelaar hen in staat om de muis uit te schakelen wanneer hun game sessies eindigen.

Volgens onderzoek van GfK zijn draadloze gamingmuizen nu goed voor de helft van alle verkochte gamingmuizen. Dit is een groeiende trend, steeds meer gamers gebruiken gamingmuizen voor zowel spel als werk. De Redex heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en is, dankzij de lage latency in zowel de bedrade als draadloze modus, perfect voor lange gamingsessies en werkdagen.

Een instelbare, en zeer nauwkeurige optische sensor biedt een gevoeligheid tot 10.000 DPI, terwijl 6 programmeerbare knoppen gebruikers in staat stellen hun muizen aan te passen aan hun speelstijlen. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook macro-instellingen en RGB-verlichting aanpassen aan specifieke profielen.

Belangrijkste eigenschappen:
– Snelheid te selecteren: 200-10.000 DPI
– Draadloos met lage latency: Speel draadloos of bedraad tijdens het opladen, de keuze is aan jou
– Ingebouwde oplaadbare batterij biedt tot wel 50 uur onafgebroken speeltijd
– Aanpasbare RGB-verlichting – passend bij je stemming of vibe
– Duurzame mechanische schakelaars van Kailh: Getest voor maximaal 80 miljoen klikken
– 6 programmeerbare knoppen

Prijzen en beschikbaarheid
De Redex draadloze gaming muis is nu verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, Coolblue & Amazon en heeft een verkoopadviesprijs van €39,99.



Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.