Trust introduceert TKL-gamingtoetsenbord


Trust heeft de GXT 834 Callaz TKL Mechanical Keyboard geïntroduceerd, een mechanisch toetsenbord met een compact formaat vanwege het ontbreken van een numeriek pad. De gebruikte mechanische switches garanderen een levensduur van zo’n 50 miljoen toetsaanslagen, en zijn van het type Outemu Red (lineair).

Het toetsenbord heeft een metalen bovenplaat zodat deze wat robuuster oogt. De ingebouwde RGB-verlichting kan in zes vaste kleuren of 20 verschillende modi ingesteld worden, naast dat deze ook gewoon uitgeschakeld kan worden. Verder heeft het bord mediatoetsen via de FN-knop, zodat je ook je muziek kan bedienen zonder dat het bord extra toetsen heeft.

Daarbij heeft het toetsenbord een 1.8m lange USB-kabel, en het bord weegt zo’n 650 gram.

Prijzen en beschikbaarheid
De Trust GXT 834 Callaz komt per direct verkrijgbaar als QWERTY-model met een adviesprijs van ongeveer 50 euro.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.