Trust lanceert duurzame en betaalbare draadloze muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Trust

Met meer duurzaam werken in het achterhoofd kondigt Trust de komst van de YVI+ Wireless Mouse Eco aan. De YVI+ is gemaakt van 83% gerecycled plastic en verpakt in een volledig plasticvrije FSC®-gecertificeerde verpakking. Het wordt ook geleverd met een energiebesparende aan/uit-schakelaar voor het extra verminderen van het energieverbruik.

De YVI+ is niet alleen een groener product, maar heeft ook twee nieuwe functies om beter te kunnen concurreren. Met een Duracell batterij en energiezuinige chipsets kunnen gebruikers nu genieten van een extra lange batterijlevensduur tot 12 maanden voor een duurzamere en langdurige werkomgeving. Daarnaast heeft de YVI+ ook stille klikknoppen om de gebruiker of zijn omgeving niet te storen, waardoor dit een uitstekende keuze is voor werken op afstand of op kantoor.

Andere eigenschappen zijn:
– Volledig draadloos werken tot en met 8 meter afstand
– Compacte vorm met rubberen zijkanten voor gemak en comfort
– Snelheidsselectieknop (800-1600 DPI) voor nauwkeurige cursorbewegingen
– Wordt geleverd in verschillende kleuren: grijs, blauw, rood en groen

Prijzen en beschikbaarheid
De YVI+ is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €14.99.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.