Trust presenteert Ybar gamingmuizen, gemaakt van gerecycled plastic


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Trust

Trust introduceert de nieuwste toevoegingen aan hun Ybar-gamingmuizen, de Ybar+ en Ybar Wireless, voor een verbeterde gaming-ervaring in duurzame stijl. De GXT 923 Ybar Wireless beschikt over dezelfde functies als zijn voorganger, de GXT 922, inclusief een 7200 DPI-sensor en draadloze connectiviteit met een oplaadbare batterij met een levensduur tot 50 uur. De GXT 924 Ybar+ is de meest ambitieuze gaming muis van Trust tot nu toe met een sensor van tot 25.600 DPI, 50G versnelling, 400 IPS tracking snelheid, en een 1000Hz polling rate. Beide muizen hebben zes programmeerbare knoppen en geavanceerde software om lichteffecten, profielen en macro’s te programmeren, terwijl de lage wrijving van de gliding pads zorgt voor een soepele bediening.

Naast hun geavanceerde gaming functies, zijn de Ybar+ en Ybar Wireless ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ze bevatten tot 69% gerecycled plastic, en de GXT 922 Ybar is geüpgraded naar 68% gerecycled plastic. Deze toevoegingen aan Trust’s groeiende lijn van hoge kwaliteit leggen de lat hoog voor duurzaam gamen.

Trust’s focus op duurzaam gamen wordt onderstreept door hun betaalbare groene gaming positionering. De Ybar+ en Ybar Wireless bieden niet alleen geavanceerde gaming functies, maar ook een milieuvriendelijke optie voor gamers die op zoek zijn naar duurzame producten. Dankzij deze innovaties kunnen gamers genieten van high-level gamen zonder afbreuk te doen aan het milieu.

De GXT 924 Ybar+ is vanaf juni verkrijgbaar voor €60. De GXT 923 Ybar Wireless is vanaf vandaag al te koop voor €30.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.