Turtle beach kondigt de Stealth Ultra Xbox controller aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Turtle Beach

Turtle Beach, heeft de release aangekondigd van de Draadloze Smart Game Controller, de Turtle Beach Stealth Ultra, ontworpen voor Xbox. Met een prijs van $199,99 zet deze draadloze controller nieuwe standaarden met zijn eigenschappen zoals AntiDrift Hall Effect thumbsticks, mappable knoppen, RGB-verlichting en een Connected Command Display voor diepgaande aanpassingen. De Stealth Ultra gebruikt Turtle Beach’s eigen draadloze technologie voor Xbox en pc’s, evenals Bluetooth voor Smart TV’s en Android-apparaten.

Het onderscheidende kenmerk is het geïntegreerde 1,5-inch full-color Connected Command Display, waarmee gamers prestaties kunnen aanpassen, profielen kunnen maken en sociale meldingen kunnen ontvangen. De controller is ontworpen voor duurzaamheid met magnetische AntiDrift thumbsticks en hoogwaardige materialen. Verstelbare triggers, mappable knoppen en Pro-Aim Focus Mode bieden aanpasbaarheid voor verschillende gamingscenario’s. De controller wordt geleverd met een laaddock voor opladen en heeft instelbare energiemodi. Bovendien biedt Turtle Beach’s gaming audiofuncties, waaronder Superhuman Hearing, via de 3,5 mm-aansluiting. De Control Center 2 companion-app biedt aanvullende aanpassingen. Het Stealth Ultra-pakket wordt gecompleteerd met een harde reiskoffer voor opslag en opladen onderweg.Bronnen: Turtle Beach

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?