Turtle Beach kondigt de VelocityOne Flightdeck aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Turtle Beach

Turtle Beach heeft de Turtle Beach VelocityOne Flightdeck aangekondigd, een premium HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) flightsimulatiebesturingssysteem voor Windows 10 & 11 pc’s. Het systeem, beschikbaar voor pre-order voor £379.99, lanceert op 13 februari 2024. Geïnspireerd door moderne straaljagers, biedt het een ongeëvenaarde ervaring met 139 programmeerbare knoppen en geavanceerde functies. De Flight Touch Display geeft real-time status en aanpasbare knoppen, terwijl de OLED Heads-Up Display toegang biedt tot prestatieaanpassingen. De modulaire stick heeft 49 programmeerbare functies, dual-stage triggers, en kan worden verwijderd voor opslag. Het complete ontwerp omvat 15 assen en twee USB-apparaten voor uitgebreide controls.

Kenmerken omvatten verstelbare stickhoogte, Pro-Aim Focus Mode voor gevoeligheid, een 6e generatie straaljager-geïnspireerde throttle module, en aanpasbare RGB-verlichting. De Flight Hangar-app biedt diepgaande aanpassingen, en het systeem maakt gebruik van Turtle Beach Audio Advantage voor hoogwaardig geluid. Duurzame Hall-Effect-controls zorgen voor precisie en duurzaamheid. Het is compatibel met populaire flightsimulatietitels en biedt aanpassingsprofielen via het Flight Touch Display en de app. Het systeem belooft een ongeëvenaarde hedendaagse flightsim-ervaring met veel controle-opties, ideaal voor zowel gevechten als ruimteverkenning, aldus Cris Keirn, Interim CEO & SVP van Global Sales bij Turtle Beach Corporation.Bronnen: Turtle Beach

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?