Turtle Beach kondigt drie nieuwe kleuropties voor de REACT-R


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Turtle Beach

Turtle Beach, heeft aangekondigd dat er drie nieuwe kleuropties – Rood, Nebula en Pixel Groen – nu beschikbaar zijn voor de Turtle Beach REACT-R Controller, ontworpen voor Xbox. Deze nieuwe kleuren sluiten zich aan bij de reeds bestaande opties van Zwart en Wit/Lavendel, waarmee het assortiment van Turtle Beach wordt uitgebreid. Wat deze nieuwe kleuren onderscheidt, is de toevoeging van twee extra trilmotoren, waardoor de controller een verhoogde trilfunctie biedt.

De REACT-R Controller heeft indruk gemaakt op Xbox- en pc-gamers vanwege zijn hoogwaardige bedrade prestaties tegen een betaalbare prijs. Recensies prijzen het als een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een van de beste Xbox-controllers op de markt. De nieuwe kleuren Rood, Nebula en Pixel Groen zijn beschikbaar voor $39.99/€34.99/£29.99.

De controller biedt ook verbeterde audiokenmerken, waaronder het gepatenteerde Superhuman Hearing-geluid van Turtle Beach, dat spelers een competitief voordeel geeft door belangrijke geluidssignalen, zoals vijandelijke voetstappen, te versterken. De ergonomische vormgeving, textuur en mappable knoppen maken de controller comfortabel en aanpasbaar. Dual rumble-motoren zorgen voor vibratiefeedback.

De REACT-R Controller is ideaal voor gebruik met bedrade gaming-headsets en biedt gamers een verbeterde speelervaring op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows-pc’s.Bronnen: Turtle Beach

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?