Turtle Beach onthuld een controller met een display


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Turtle Beach

Turtle Beach heeft de Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller onthuld, ontworpen voor Xbox en pc. Deze draadloze gamecontroller biedt ultra-premium prestaties met lage latentie, Bluetooth-connectiviteit en innovatieve functies. De Stealth Ultra beschikt over anti-drift thumbsticks, aanpasbare triggers, en een full-color Connected Command Display voor het aanpassen van RGB-verlichting, audio-instellingen en meer. Het introduceert ook Turtle Beach’s gepatenteerde technologie voor sociale meldingen op het controllerdashboard.

Met premium materialen en een ergonomisch ontwerp belooft de Stealth Ultra duurzaamheid en betrouwbare prestaties. De controller heeft instelbare energiemodi en kan tot 30 uur meegaan op één lading, met een laadstation dat tevens dient als opslag. De Connected Command Display toont meldingen van sociale media en biedt on-the-fly aanpassingen voor 10 profielen. De controller ondersteunt Turtle Beach’s audiokenmerken voor bedrade headsets en bevat dual-rumble motors voor trillingsfeedback.

Naast het Connected Command Display kunnen gamers via de Control Center 2 companion-app instellingen aanpassen. Een harde reiskoffer met oplaadmogelijkheid voor de controller wordt meegeleverd. De Designed for Xbox Stealth Ultra is beschikbaar voor pre-order voor $199,99 en wordt gelanceerd op 15 december 2023. Volgens Cris Keirn, de waarnemend CEO van Turtle Beach, overstijgt de Stealth Ultra alle andere controllers op de markt en vestigt het zich als de must-have controller voor veeleisende gamers.Bronnen: Turtle Beach

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?