Ultimate Ears heeft de EPICBOOM speaker aangekondigd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Ultimate Ears

Ultimate Ears, een merk van Logitech, heeft de lancering van EPICBOOM aangekondigd, een nieuwe toevoeging aan hun reeks draagbare Bluetooth-luidsprekers. EPICBOOM onderscheidt zich door zijn innovatieve ovale ontwerp en duurzaamheid, gemaakt van 100% gerecycled polyester en minstens 59% gerecycled plastic van consumentenpost.

Dit ovale ontwerp biedt een indrukwekkende interne akoestische ruimte en wordt ondersteund door een 4,6-inch woofer voor heldere bassen en meeslepend geluid. EPICBOOM is ook waterdicht, stofdicht en drijvend, met een IP67-classificatie, waardoor het ideaal is voor gebruik zowel binnen als buiten. Bovendien past de ingebouwde microfoon dynamisch de EQ aan wanneer je van binnen naar buiten gaat, zodat je altijd geweldig geluid hebt.

De luidspreker is beschikbaar in twee kleurcombinaties en biedt tot 17 uur afspeeltijd met een Bluetooth-bereik van 55 meter. De NFC-functie maakt koppelen eenvoudig voor compatibele smartphones. De bijgewerkte BOOM-app biedt verschillende EQ-presets en een aanpasbare geluidsinstelling om het geluid aan te passen aan je voorkeuren.

EPICBOOM is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, gemaakt van gerecyclede materialen en verpakt in FSC-gecertificeerde papieren verpakkingen. Alle Logitech-producten zijn gecertificeerd als klimaatneutraal.

De luidspreker is beschikbaar voor aankoop vanaf 6 september 2023 in de Verenigde Staten, Europa en de Asia Pacific, met een adviesprijs van USD $349,99. Op 22 september 2023 zal EPICBOOM ook beschikbaar zijn bij retailers in deze regio’s. EPICBOOM belooft een ideale metgezel te zijn voor onderweg, met zijn unieke ontwerp en nadruk op duurzaamheid en geluidskwaliteit.Bronnen: Ultimate Ears

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?