Ultimate Ears kondigt de EVERBOOM draagbare speaker aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Ultimate Ears

Ultimate Ears, een merk van Logitech, heeft de EVERBOOM aangekondigd: een robuuste, draagbare speaker ontworpen voor outdoor-liefhebbers. Deze waterdichte en stofbestendige speaker biedt 360 graden-audio en blijft drijven, waardoor hij ideaal is voor gebruik bij het zwembad, strand of tijdens wandelingen. De EVERBOOM beschikt over verbeterde akoestiek met heldere tonen en diepe bas, en biedt 20 uur speeltijd met een Bluetooth®-bereik van 55 meter. Hij is uitgerust met een haak voor eenvoudige bevestiging aan tassen en een Outdoor Boost-knop voor geoptimaliseerd geluid buitenshuis. De speaker ondersteunt ook NFC voor snelle verbindingen met compatibele smartphones.

Naast de EVERBOOM introduceert Ultimate Ears de nieuwe WONDERBOOM 4, BOOM 4 en MEGABOOM 4, die beschikbaar zijn in nieuwe kleuren en gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals 100% gerecyclede stof en PCR-plastic. Deze modellen hebben verbeterde basradiatoren, USB-C-poorten, en de WONDERBOOM 4 heeft een speciale podcast-modus voor betere stemweergave.

Een nieuwe Megaphone-functie in de UE BOOM-app maakt van elke speaker en smartphone een megafoon, ideaal voor feestjes en speeches. De speakers bevatten gerecycled plastic, met percentages variërend van 31% tot 58%, en worden geleverd in FSC™-gecertificeerde papieren verpakkingen.

De prijzen zijn als volgt: EVERBOOM €269,99, WONDERBOOM 4 €99,99, BOOM 4 €149,99, en MEGABOOM 4 €199,99. Deze speakers zijn nu verkrijgbaar.Bronnen: Ultimate Ears

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?