Update – Gigabyte lanceert AORUS H1 gamingheadset


Recent heeft Gigabyte een nieuwe headset voor gamers aangekondigd, de AORUS H1. Gigabytes nieuwe headset beschikt over 50mm drivers met virtueel 7.1 surround sound. De microfoon is voorzien van environmental noise cancellation waarmee achtergrondgeluid vermindert zal worden, en daarbij helder geluid overbrengt.

Aan de zijkanten van de H1 zijn diverse RGB-leds geplaatst, welke bedient worden via de ingebouwde USB-controller. Deze bediening maakt het ook mogelijk het volume en de microfoon te bedienen. Verder maakt Gigabyte’s Audio Software het mogelijk om onder andere de equalizer en stemeffecten aan te passen.


Inmiddels is de Gigabyte AORUS H1 te bestellen voor ongeveer 65 euro, wat een tientje lager ligt dan de adviesprijs van €75.Bronnen: Gigabyte

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.