V-Color kondigt DDR5 geheugen aan met filler kits


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van V-Color

V-Color Technology Inc heeft de langverwachte uitbreiding van hun productlijn aangekondigd met de MANTA XPrism RGB DDR5 48 GB Kit (2x 24 GB), beschikbaar vanaf medio augustus in de SCC 2+2-configuratie. Met snelheden van 6200 tot 6600 benadrukt de kit v-color’s toewijding aan innovatie en kwaliteit, met een gepatenteerde RGB Filler Kit voor Intel systemen.

Intel XMP 3.0-Ready maakt naadloos automatisch overklokken mogelijk. De kit biedt volledige controle over verlichting en prestaties en synchroniseert met toonaangevende moederborden. Naast de kit biedt v-color de optie van RGB SCC-kits inclusief niet-DRAM RGB-dummy sticks om ongebruikte DIMM-slots op te vullen met adresseerbare lichteffecten.

De MANTA XPrism-kit wordt geleverd met Intel XMP 3.0-compatibiliteit, kwaliteit IC’s van SK Hynix en personalisatieopties met drie heatsinkkleuren. De SCC Kit 2+2 werkt naadloos met RGB-software van grote moederbordmerken.

Beschikbaarheid wordt verwacht medio augustus 2023 en biedt enthousiastelingen en professionals een krachtige en stijlvolle oplossing voor computerbehoeften.Bronnen: V-Color

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?