V-COLOR kondigt een nieuwe snelheidsdoorbraak voor DDR5 Ram aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van V-COLOR

V-COLOR Technology Inc kondigt een nieuwe snelheidsdoorbraak voor het DDR5 96 GB (2x 48 GB) kit, met een snelheid van 7800 CL38 aan. Dit hoogwaardige geheugen is ontworpen om prestatiegrenzen te doorbreken en biedt een overgeklokte configuratie van DDR5-7800 CL38-48-48-126.

Om deze mijlpaal te bereiken, heeft v-color uitvoerige tests uitgevoerd en de configuratie van 96 GB (2x 48 GB) getest met behulp van de ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX en Intel Core i9-13900KF-processor. Met naadloze compatibiliteit met Intel XMP 3.0 garandeert de Manta XPrism RGB DDR5 96 GB (2x 48 GB) een moeiteloze en geoptimaliseerde ervaring, waardoor het systeem met snelheid en stabiliteit verbetert.

Bij v-color staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. De geheugenmodules worden grondig getest om consistentie en duurzaamheid te waarborgen, zelfs onder zware belasting. Gebruikers kunnen vertrouwen op de rock-solid stabiliteit en consistente prestaties van het geheugen, wat een betrouwbare oplossing biedt voor veeleisende taken.

Met de introductie van deze nieuwe DDR5 96 GB kit zet V-COLOR Technology Inc een nieuwe standaard in geheugenprestaties, waardoor gebruikers kunnen genieten van verbeterde systeemprestaties en een optimale balans tussen snelheid en betrouwbaarheid.Bronnen: V-COLOR

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?