V-Color kondigt nieuwe DDR5 modules aan voor de AMD Treadripper 7000-processors


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van V-Color

V-Color heeft de lancering aangekondigd van hun DDR5 overklok R-DIMM, specifiek ontworpen voor de nieuwe TRX50-moederborden met AMD Ryzen Threadripper 7000-processors. Met capaciteiten van 64 GB tot 128 GB en snelheden tot DDR5-7200, is het geheugen geoptimaliseerd met AMD EXPO-ready technologie. Dit richt zich op een breed scala aan gebruikers, waaronder niet-overklokkers en enthousiastelingen zoals content creators, 3D-modelleurs en AI-programmeurs.

Het V-Color DDR5 OC R-DIMM-geheugen belooft ongeëvenaarde compatibiliteit en verbeterde prestaties, ontworpen met nauwkeurige precisie voor naadloze integratie met specifieke TRX50-moederborden zoals ASUS Pro WS TRX50-SAGE WIFI, Gigabyte TRX50 AERO D en ASRock TRX50 WS.

Dit geheugenproduct wordt verwacht eind november beschikbaar te zijn, eerst op de officiële V-Color-website en later wereldwijd bij distributiepartners. Met zijn focus op zowel reguliere gebruikers als overklokkers, lijkt het V-Color DDR5 OC R-DIMM veelbelovend voor een divers scala aan computertoepassingen.Bronnen: V-Color

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?