V-COLOR kondigt samen met Asus TUF nieuwe DDR5 en DDR4 geheugen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van V-COLOR

V-COLOR, kondigt de lancering aan van nieuwe TUF Gaming Alliance Memory in zowel DDR5 XPrism als DDR4 Prism Pro series. In samenwerking met ASUS TUF Gaming Alliance ondergaan de componenten strenge tests die de industriestandaarden overtreffen, wat resulteert in superieure compatibiliteit, stabiliteit en duurzaamheid. De geheugenkits variëren van 32 GB (2x 16 GB) met snelheden tussen 5600 MHz en 6400 MHz voor DDR5, en 16 GB (2x 8 GB) tot 32 GB (2x 16 GB) met snelheden tussen 3200 MHz en 3600 MHz voor DDR4, allen uitgerust met krachtige SK Hynix-chips.

Het opvallende ontwerp van het TUF Gaming Memory, beschikbaar in beide series, kenmerkt zich door een diepzwarte heatsink met indrukwekkende RGB-verlichting en iconische oranje accenten van de TUF-serie. Aangedreven door SK Hynix-chips bieden zowel de DDR5 XPrism als de DDR4 Prism PRO TUF GAMING ALLIANCE-geheugenseries niet alleen topprestaties, maar ook betrouwbaarheid en stabiliteit voor resource-intensieve taken.

Gebruikers kunnen kiezen tussen XPrism DDR5 en Prism PRO DDR4, passend bij verschillende systeemvereisten en prestatiebehoeften. Beide varianten worden wereldwijd beschikbaar op de website van v-color en bij distributiepartners, met een geplande release eind november. Deze nieuwe geheugenlijn belichaamt een combinatie van esthetiek en kracht, waarmee het de verwachtingen van gamers en pc-enthousiastelingen wereldwijd overtreft.Bronnen: V-COLOR, ASUS TUF

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?