“Verbonden onderweg met de Jabra Talk 65”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Jabra

Jabra introduceert de Jabra Talk 65; een premium Bluetooth mono headset, ontworpen voor mensen die altijd onderweg zijn en verbonden willen blijven – of het nu voor woon-werkverkeer is, voor werk of gewoon om dingen gedaan te krijgen. Hiernaast vernieuwt Jabra ook haar al bestaande Talk 15 en Talk 25 mono headsets.

De nieuwe Jabra Talk 65 is speciaal ontworpen voor probleemloze gesprekken in rumoerige omgevingen dankzij de 2-microfoontechnologie die zorgt voor een ongeëvenaarde 80 procent ruisonderdrukking. Hierdoor wordt heldere communicatie zonder vervelende geluidsonderbrekingen verzekerd, waar je ook vandaan belt.

De Bluetooth mono headset heeft een draadloos bereik van 100 meter, waardoor je mobieler bent onderweg en verzekerd bent van een stabiele verbinding. Ook biedt de Talk 65 tot 14 uur gesprekstijd met slechts één keer opladen, zodat je kunt blijven communiceren, of je nu onderweg bent of een boodschap gaat doen.

Tevens is het ook mogelijk om GPS-informatie en mediabronnen te streamen met de Jabra Talk 65, en met één druk op de knop krijg je toegang tot Siri of Google Assistant. Het ontwerp heeft een IP54-classificatie, wat betekent dat de headset beschermd is tegen stof en water, dus hij is robuust genoeg om overal mee naar toe te nemen. De headset is flexibel en kan aan beide oren gedragen worden. Het lichtgewichte ontwerp van de headset zorgt voor een stevige en comfortabele pasvorm, hoe veel je ook beweegt.

Met de lancering van de Jabra Talk 65 introduceert het Deense merk ook de verbetering van haar andere producten in het Talk-assortiment. De Talk 15 heeft nu een gesprekstijd van 7 uur en de Talk 25 heeft een batterijduur van 9 uur. Beide producten zijn voorzien van Bluetooth® 5.0 voor een betere verbinding.

De belangrijkste kenmerken en specificaties van Jabra Talk 65:
– 80 procent ruisonderdrukking met 2-microfoontechnologie en HD-spraak
– Tot 14 uur gesprekstijd
– Draadloos bereik tot 100 meter voor ultieme mobiliteit en flexibiliteit
– Streamt GPS en media
– Met één druk op de knop toegang tot stemassistentie
– Lichtgewicht ontwerp IP54-bescherming tegen stof en water

Prijzen en beschikbaarheid
The Jabra Talk 65 is verkrijgbaar in verschillende winkels voor €99.Bronnen: Jabra

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.