Vermoedelijke Intel Raptor Lake-HX CPU’s voor laptops verschenen


Recent zijn de vermoedelijke typenummers en bijbehorende specificaties verschenen van een nieuwe serie Intel Raptor Lake HX-processors voor mobiele apparaten. De modellen variëren van een Core i5-13450HX met in totaal 10 cores tot de i9-13900HX met 24 cores. Elk van deze nieuwe processors beschikt over zowel performance als efficiency cores om zo efficiënt te kunnen worden in een mobiel apparaat, zoals een laptop.

https://twitter.com/OneRaichu/status/1592187566123782144

Deze processors zullen verder zowel DDR5 tot 5600MHz als DDR4 tot 3200MHz ondersteunen, waardoor verschillende geheugenconfiguraties mogelijk zijn. Het is nog niet bekend wanneer de processors precies verkrijgbaar komen, voor nu is het afwachten tot Intel meer details bekendmaakt.Bronnen: OneRaichu

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.