Vernieuwde Asus ZenBooks vanaf nu verkrijgbaar


Vandaag heeft Asus hun vernieuwde ZenBooks aangekondigd. Van zowel de ZenBook 13 als de 14 zijn nieuwe versies geïntroduceerd.

Met een dikte van 13,9mm zijn de laptops relatief dun en wegen net iets meer dan 1kg. Volgens Asus zouden de laptops bestendig zijn tegen ongelukjes zoals een val van een bureau of een paar onverwachte stoten.

Qua configuraties verschillen de ZenBook 13 en 14 modellen niet. Zo beschikken ze beiden over een Core i7-1065G7 processor, Iris Plus graphics, 16GB DDR4X geheugen en 1TB M.2 NVMe SSD. Waar de ZenBook 13, of UX325, beschikt over een 13.3″ scherm beschikt de 14, of UX425, over een 14″ scherm, beiden Full-HD.


Asus geeft aan dat de vernieuwde ZenBooks vanaf nu verkrijgbaar zijn met voor zowel de ZenBook 13 als 14 een adviesprijs van €1299. De nieuwe ZenBooks met Intel Core 11e-generatie worden pas in oktober verwacht.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.