Volg hier Samsungs aankondiging van de nieuwe Galaxy Z-smartphones


Vandaag kondigt Samsung twee nieuwe toestellen aan in de Galaxy Z-serie, deze mobiele telefoons beschikken over een vouwbaar display. Zelf vermeld Samsung het volgende:

De komende Galaxy Z Fold combineert het beste wat smartphones en tablets te bieden hebben. Zo geniet je van een nieuwe manier van werken, verbinden en creëren. De Z Flip pakt uit met een extra verfijnde stijl en is gemaakt van duurzamere, sterkere materialen. De nieuwe Galaxy Z zal zijn uitgerust met de allereerste S Pen die speciaal is ontworpen voor opvouwbare telefoons. In plaats van het onthullen van een nieuwe Galaxy Note rond deze tijd, zullen we populaire Note-functies uitbreiden naar andere Samsung Galaxy-apparaten. Deze apparaten zijn de belichaming van de vraag naar veelzijdige mobiele technologie.

Via onderstaande Youtube-video is het evenement te volgen, het start om woensdag 11 augustus om 16:00 CET.

https://www.youtube.com/watch?v=V7ixp-XwqGIBronnen: Samsung

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.