“Volg hier vandaag TEAMGROUP’s online lanceringsevenement”


Vandaag om 17:00 CET zal TEAMGROUP een aankondiging gaan doen over verschillende nieuwe producten, via onderstaande video zal dit evenement te volgen zijn. Verder heeft het merk het volgende te vertellen over het evenement:

Op de online COMPUTEX-expo van dit jaar in mei onthulde TEAMGROUP zijn line-up voor 2021 onder drie hoofdthema’s: warmteafvoer, grote capaciteit en DDR5. Vandaag kondigt het het TEAMGROUP Online Launch Event 2021 aan, dat gelijktijdig live zal worden gehouden op 23 september om 17:00 CET. Het evenement zal opnieuw de productontwikkelingscapaciteiten en toonaangevende technologieën van TEAMGROUP demonstreren. Naast de focus op de drie hoofdthema’s, zal de lancering ook speciale effectscènes bevatten om de ontwerpconcepten van de nieuwe line-up te benadrukken. Fans over de hele wereld zijn van harte uitgenodigd voor deze multisensorische ervaring die de virtuele en fysieke wereld omvat, en om getuige te zijn van 2021’s grootste technologie-evenement van TEAMGROUP terwijl het de nieuwe generatie baanbrekende T-FORCE-producten lanceert.

Het TEAMGROUP Online Launch Event 2021 zal het kernidee van “Chill the Heat, Feel the Speed, Make it Big” voortzetten en de “vier elementen van koeling” en innovatieve technologieën benadrukken tijdens het wereldwijde debuut van producten uit de T-FORCE-serie en real- tijdinteracties met het publiek. Beginnend met de terugkeer van de keramische en gepatenteerde grafeen-koellichaamtechnologie van T-FORCE SSD’s, zal het Online Launch Event ook meer next-gen DDR5-geheugen en producten met een oogverruimende capaciteit presenteren. Om een ​​voorproefje te krijgen van de eersteklas audiovisuele ervaring en om meer te weten te komen over de nieuwe producten, ga je naar de officiële TEAMGROUP-evenementpagina en het YouTube-kanaal voor de spannende evenementtrailer, en zorg ervoor dat je afstemt op de meer baanbrekende producten die worden gepresenteerd.

Om een ​​wereldwijd publiek samen te brengen en het jaarlijkse evenement te vieren, zal het TEAMGROUP Online Launch Event 2021 een officiële weggeefactie houden met prijzen ter waarde van meer dan $7.000 USD. Volg de sociale media van TEAMGROUP op de officiële evenementpagina’s en deel het evenement met je vrienden vanaf nu tot 22 september om kans te maken op de volgende prijzen: een Nintendo Switch Monster Hunter Rise Deluxe Edition-console gebundeld met de Monster Hunter Rise-videogame, samen met een gaming-desktop-pc, een geheugenkit, solid-state schijven en vele andere fantastische prijzen. Voor meer details, blijf op de hoogte van de officiële evenementpagina’s, markeer je agenda’s en sluit je aan bij TEAMGROUP terwijl het weer een verbazingwekkende prestatie van zijn glorieuze geschiedenis neerzet.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.