Volledige B660 line-up van Gigabyte verschenen


Op Twitter heeft hw_reveal de volledige lijst met B660-moederborden van Gigabyte gelekt. Het gaat om zo’n 29 modellen, een flink aantal voor een enkele chipset. Een aantal moederborden komen optioneel verkrijgbaar als DDR4- of DDR5-variant, al zijn de meeste enkel met DDR4 uitgevoerd.

Verder is te zien dat van alle moederborden er zo’n zeven onder de AORUS-naamgeving zullen vallen, zeven onder Gigabyte Gaming en vijftien onder de standaard Gigabyte-naam. Daarbij zijn er respectievelijk relatief veel ATX en Micro-ATX borden, namelijk de B660 en B660M, maar ook een enkele B660I AORUS Pro DDR4 Mini-ITX.

Tijdens CES 2022, specifiek op 4 januari, maakt Intel meer bekend over de nieuwe chipsets. Verwacht wordt dat Gigabyte daarna deze nieuwe moederborden officieel gaat onthullen.Bronnen: hw_reveal

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.