WD Brengt Een Nieuwe Opslag Expansion Card Voor De XBOX Uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Wester Digital

Western Digital en Xbox hebben samen de WD_BLACK C50 Expansion Card voor Xbox uitgebracht. Deze kaart biedt gamers tot 1 TB extra opslagruimte om hun favoriete games direct te kunnen spelen. Met de krachtige Xbox Velocity Architecture levert de kaart indrukwekkende prestaties, passend bij de Xbox Series X|S.

De C50 Expansion Card is speciaal ontworpen om de interne opslag van de Xbox Series X|S uit te breiden, waardoor gamers niet langer games hoeven te verplaatsen tussen de console en andere opslagmedia. De kaart kan eenvoudig worden aangesloten op de Xbox Series X|S Storage Expansion Port, zonder gedoe met schroeven of compatibiliteitsproblemen.

Bij aankoop van de WD_BLACK C50-opslagkaart ontvangen gebruikers een gratis proefperiode van 1 maand voor Game Pass Ultimate. De 512 GB-versie heeft een adviesprijs van € 94,99 en de 1TB-versie kost € 159,99. Beide varianten zijn nu verkrijgbaar in de Western Digital webshop.Bronnen: Western Digital

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?