WD en SanDisk kondigen draadloze back-up lader aan


De samenwerking van Western Digital en Sandisk heeft een aantal nieuwe producten aangekondigd. Zo heeft het merk onder andere een nieuwe draadloze lader aangekondigd geschikt voor het back-uppen van bestanden. Alle aangekondigde producten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

De nieuwe Sandisk iXpand Wireless Charger 15W kan opladen via de QI-technologie, waar de nieuwe iXpand Wireless Charger Sync naast 10W opladen ook de beschikking heeft om bestanden van de telefoon te back-uppen naar de interne opslag ingebouwd in de oplader. Met deze oplader kunnen bestanden zoals foto’s video’s en contacten opgeslagen worden op een externe bron, terwijl de telefoon opgeladen wordt. Verder heeft het merk de iXpand Flash Drive Luxe aangekondigd, een compact flashgeheugen met zowel Lightning als USB Type-C.


De nieuwe iXpand Wireless Charger Sync komt verkrijgbaar met 64GB, 128GB en 256GB met een vanafprijs van €95,99 gelijk beschikbaar. De iXpand Wireless Charger 15W krijgt een adviesprijs van €49,99 en zal ook vanaf vandaag te bestellen zijn. Als laatste de iXpand Flash Drive Luxe in de capaciteiten 64GB, 128GB en 256GB met een vanafprijs van €54,99, welke ook vanaf vandaag te koop is.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.