WD_Black brengt een nieuwe SSD voor de PS5 uit.


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Western Digital

Western Digital heeft de line-up van officieel gelicentieerde schijven voor PlayStation uitgebreid met de verbeterde WD_BLACK SN850P NVMe voor PS5. Deze nieuwe SSD biedt een grotere capaciteit en hogere snelheden dan de vorige generatie, en heeft een exclusief heatsink-ontwerp met het PlayStation-logo.

Met de WD_BLACK SN850P NVMe kunnen gamers nu profiteren van een opslagcapaciteit tot 4 TB, waardoor ze hun PS5-opslagruimte kunnen verviervoudigen. Dit stelt hen in staat om tot wel 100 games op te slaan en te spelen. Dankzij de verbeterde snelheden ten opzichte van de vorige generatie kunnen zelfs de meest veeleisende titels soepel worden gespeeld. Bovendien is het geheel nieuwe heatsink-ontwerp specifiek geoptimaliseerd voor de PS5 en zorgt het voor een eenvoudige en probleemloze installatie.

De WD_BLACK SN850P NVMe voor PS5-consoles heeft adviesprijzen van € 140,99 voor 1 TB, € 224,99 voor 2 TB en € 469,99 voor 4 TB.Bronnen: Western Digital

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?