WD_BLACK introduceert een M.2 SSD voor handheld gaming pc’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

WD_BLACK introduceert de WD_BLACK SN770M NVMe SSD, een premium M.2 2230-oplossing voor handheld gaming pc’s. Deze SSD is ontworpen om gamers met een veelzijdige “gaming lifestyle” te voorzien van hoogwaardige prestaties en uitbreidbare opslag. De opslagcapaciteit van de WD_BLACK SN770M kan worden uitgebreid tot 2 TB en is specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van veeleisende games voor handheld gaming-pc’s.

De SSD biedt een reeks geavanceerde functies, waaronder PCIe Gen 4.0, Western Digital’s nCache 4.0-technologie en ondersteuning voor Microsoft’s DirectStorage. Hiermee kunnen gamers genieten van supersnelle game-installaties en laadtijden tot 5.150 MB/s (voor modellen van 1 TB en 2 TB).

Met de groei van de markt voor handheld gamingconsoles, die naar verwachting 14,8 miljoen eenheden zal bereiken tegen 2027 volgens Gartner, zijn opslagoplossingen zoals de WD_BLACK SN770M essentieel geworden. Gamers hebben behoefte aan voldoende opslagruimte voor groeiende gamebestanden en regelmatige updates.

De WD_BLACK SN770M is verkrijgbaar in capaciteiten van 500 GB, 1 TB en 2 TB, en wordt geleverd met Western Digital’s 5-jarige beperkte garantie. Prijzen variëren van $ 74,99 tot $ 219,99 (U.S. MSRP) en zijn beschikbaar via de online winkel van Western Digital, Best Buy en andere retailers.

Deze SSD is ideaal voor gamers die hun handheld gaming-ervaring willen verbeteren en hun gamebibliotheek onderweg willen uitbreiden, waardoor ze kunnen genieten van de groeiende wereld van mobiele gaming.Bronnen: Wester Digital

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?