Website Inno3D bevestigd nieuwe RTX 3060 Ti


Op de website van hardwarefabrikant Inno3D is een verwijzing naar de nieuwe RTX 3060 Ti verschenen, wat bevestigt dat deze videokaart er binnenkort aankomt.

Bekend is dat de RTX 3060 Ti beschikt over 4864 CUDA-cores en 8GB GDDR6-geheugen met een maximale bandbreedte van 448GB/s. Het vermogen zal ergens tussen de 180 en 200 watt liggen. Met deze specificaties zal de kaart voornamelijk geschikt zijn voor 1080P-gaming met ray-tracing ingeschakeld.

Recent is op de website van Inno3D de optie voor de RTX 3060 Ti verschenen, een kaart welke nog niet officieel uitgebracht is door NVIDIA. Deze kaart zou eerder in november aangekondigd worden, al is dit volgens geruchten verplaatst naar december. Dat Inno3D deze optie laat zien op hun website laat zien dat de kaart in ieder geval binnenkort verwacht kan worden.


NVIDIA geeft deze videokaart waarschijnlijk een adviesprijs mee van $400. Op 2 december zal deze nieuwe kaart officieel getoond worden door NVIDIA.Bronnen: Inno3D (via Videocardz.com)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.