Western Digital kondigt een reeks nieuwe SanDisk producten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Western Digital

Western Digital heeft aangekondigd dat zijn SanDisk-merk een reeks nieuwe opslagoplossingen lanceert om te voldoen aan de groeiende behoeften van consumenten, zowel thuis als onderweg. Deze oplossingen zijn ontworpen om te voorzien in de vraag naar meer opslagruimte in een wereld waar digitale herinneringen en ervaringen steeds belangrijker worden.

De SanDisk Ultra microSD UHS-I-kaarten zijn opvallend, met een capaciteit van 1,5 TB en indrukwekkende overdrachtssnelheden tot 150 MB/s. Ze zijn ideaal voor Android-apparaten, Chromebooks en Windows-laptops en bieden uitgebreide opslagmogelijkheden. De SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaarten zijn gericht op professionele filmmakers en bieden minimale schrijfsnelheden van 1.400 MB/s voor het vastleggen van 8K-video van bioscoopkwaliteit.

Voor buitengebruik zijn de SanDisk Outdoors SD- en microSD UHS-I-kaarten ontworpen om te presteren in zware omstandigheden. Ze kunnen extreme temperaturen en zelfs onderdompeling in water weerstaan.

Daarnaast heeft SanDisk zijn USB-flashdrives vernieuwd, waaronder de SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C met omkeerbare connectoren en de SanDisk Ultra Dual Drive Go USB Type-C met overdrachtssnelheden tot 400 MB/s.

Deze nieuwe oplossingen zijn bedoeld om te voldoen aan evoluerende opslagbehoeften, of het nu gaat om persoonlijke foto’s en video’s of professionele inhoud. Ze zijn verkrijgbaar bij geautoriseerde retailers en hebben verschillende prijspunten, afhankelijk van de capaciteit en specificaties. De lancering van deze producten benadrukt de voortdurende inzet van Western Digital voor het bieden van betrouwbare en gebruiksvriendelijke opslagoplossingen.Bronnen: Western Digital

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?