“Western Digital kondigt WD Red SN700 NVMe SSD aan”


Dit artikel is een persbericht van Western Digital

Western Digital kondigt de nieuwe WD Red SN700 NVMe SSD aan, een hoogwaardige, snelle cache-oplossing die de NAS-prestaties voor kleine bedrijven en thuiskantoren versnelt.

De krachtige nieuwe drive is ontworpen om 24 uur per dag NAS-omgevingen en always-on toepassingen te ondersteunen. De snelle systeemreactie en I/O-prestaties zijn perfect voor omgevingen met meerdere gebruikers en toepassingen. Op deze manier kunnen kleine bedrijven en thuiskantoren hun zwaarste projecten moeiteloos uitvoeren, van virtualisatie tot collaboratieve bewerking en intensieve database-opslag. Het slanke ontwerp past in de NVMe-ready M.2-sleuf die beschikbaar is in veel recente NAS-behuizingen.

Hoge prestaties
De WD Red SN700 NVMe SSD levert tot 3430 MB/s (500 GB- en 1 TB-modellen). Dit is meer dan 5 keer de sequentiële leescapaciteit van SATA-schijven. Daarnaast is de drive geoptimaliseerd voor 24/7 NAS-werkomgevingen met een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid tot 5100 TBW (4 TB-model), om de constante caching van lees- en herschrijf-cycli aan te kunnen. De drive is leverbaar in capaciteiten van 250 GB tot 4 TB om te voorzien in de huidige en toekomstige caching-behoeften.

Voor MKB en thuiskantoren
Volgens IDC 2021 FutureScape werkt in 2021 ten minste 70 procent van de kleine en middelgrote bedrijven volgens een hybride werkmodel, waarbij werken op afstand de norm wordt. Dit kan druk leggen op het beheer van data tijdens bijvoorbeeld virtualisatie, gezamenlijke editing en intensieve database workloads. Veel MKB’s vertrouwen naast de cloud op NAS voor het opslaan, delen en beschermen van data. NAS-oplossingen ondersteunen hen bij het oplossen van latency en gedeelde toegang op afstand tot gegevens of toepassingen via het netwerk.

“MKB’s hebben robuuste systemen nodig die efficiënt en intuïtief te beheren zijn, en in veel gevallen hebben ze een soort infrastructuur op locatie nodig. Een NAS-oplossing biedt de benodigde prestaties, capaciteit en betrouwbaarheid. Voor geavanceerdere en prestatie-intensieve toepassingen heeft het NAS-systeem echter een boost nodig”, zegt Eric Spanneut, VP Client en Enterprise SSD’s voor de Flash Business Unit van Western Digital. “Onze nieuwe WD Red SN700 NVMe SSD is de perfecte caching-oplossing als aanvulling op onze WD Red HDD’s in een NAS-omgeving met hoge capaciteit.”Bronnen: Western Digital

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments