Westone Audio lanceert nieuwe podium in-ear monitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Westone Audio

De AM PRO X-serie universele in-ear monitoren van Westone Audio is ontworpen voor podiumkunstenaars om hun prestaties optimaal te benutten. De serie biedt drie driverconfiguraties met geavanceerde in-house gebalanceerde-armatuurtechnologie en het StageSense-filter systeem voor een gebalanceerde mix van geluid en feedback van publiek en medeartiesten.

De StageSense-technologie biedt een nieuwe ervaring, waarbij het publiek en het podiumgeluid samengaan met superieure audiokwaliteit. De AM PRO X-modellen hebben op maat gemaakte gebalanceerde-armatuur drivers en Westone Audio’s professionele kabeltechnologie voor duurzaamheid. Elk model wordt geleverd met een T2-kabel, siliconen en comfortschuim oordopjes, Monitor Vault en reinigingstool. Kortom, de AM PRO X-serie belooft optimale podiumprestaties en een meeslepende geluidsbeleving voor muzikanten en liefhebbers.

Vanaf 15 augustus 2023 zijn de modellen verkrijgbaar via WestoneAudio.eu (EU) en geselecteerde wereldwijde retailers. Prijzen variëren: AM PRO X 10 – €279.99, AM PRO X 20 – €429.99, AM PRO X 30 – €514.99.Bronnen: Westone Audio

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over Puck